Menu
Tablet menu

Wagnerkade Heemstede

Voor een gezin in Heemstede heeft studioNEP een verbouwing en uitbreiding van een woning gerealiseerd. De jaren 30 woning is aan de achterzijde voorzien van een uitbouw die gekoppeld is aan het reeds bestaande garage. De voormalige garage is nu een speelruimte voor de kinderen.

De achtergevel is volledig verwijderd zodat op de begane grond een grote open ruimte ontstaan is met genoeg ruimte voor een groot kookeiland en een grote eettafel. Door de grote glazen pui met open slaande deuren en een groot daklicht is het een fijne lichte ruimte geworden.

Aan de de buitenzijde is de bestaande detailering met zorg doorgezet in de aanbouw en de nieuwe dakkapellen. Hierdoor is de uitbreiding één geheel met de bestaande woning.

Fotografie: Feike Zantinge

back to top

#studioNEP

Login or Register